Integrera slack med Mention, för att övervaka varumärken på Internet

nämna

Slack är den chatt mellan arbetsgrupper som har vuxit mest 2015, en plattform som, på grund av flexibiliteten i dess API, har tillägg och plugins av alla slag, integreras med plattformar från olika sektorer.

Omnämnande är å andra sidan en av de bästa varumärkesövervakningsplattformarna på sociala medier. Den har en gratis version begränsad i antalet upptäckta omnämnanden och kan hitta innehåll både på webben och på sociala nätverk, vilket visar resultaten på ett enkelt och intuitivt sätt och till mycket överkomliga priser för dem som behöver mer upptäckta omnämnanden ( ingen av de 500 euro per månad som debiteras av de stora verktyg för marknadsövervakning).

Nu kan vi integrera dessa två under, och vi kan göra det från denna förlängning som de presenterar i nämnder.

Funktionen är enkel. Vi registrerar oss i omnämnande, skapar ett omnämnande (vi konfigurerar de nyckelord som vi vill hitta på Internet, som om det var Google-varningar) och trycker på integreringsknappen med slack. På detta sätt kommer vi varje dag att få en sammanfattning av de omnämnanden som finns direkt på den kanal du väljer, både i antal och i procent, vilket gör det möjligt att se de viktigaste upptäckta omnämnandena i meddelandet.

Tanken är att undvika att ständigt behöva nämna, eftersom det kommer att meddela oss när det finns något att se, vilket sparar tid och arbete och låter ett helt team se resultaten bekvämt från den dagliga chatten.