Instagram tillåter snart att dela flera bilder i samma publikation

Instagram

Snart kommer det att vara möjligt att dela flera bilder i samma publikation på Instagram, perfekt för de tillfällen när du vill dela olika ögonblick av samma händelse där hittills den enda lösningen var att dela foton individuellt.

Även om Instagram inte har gjort ett officiellt tillkännagivande finns den här nya möjligheten redan i den nya betaversionen av Instagram för Android-plattformen, som når version 10.7.0, som de ursprungligen kunde verifiera från Droid Life.Med hänsyn till att den nya möjligheten fortfarande är grön, med några fel i användningen, är tanken på operationen följande: de användare som vill dela flera foton, istället för att göra ett enda tryck på ett foto, bör behålla förlängt tryck så att möjligheten att välja upp till 10 fotografier visas på skärmen. Användare kan också använda samma filter på alla valda foton eller gå en efter en tillämpa ett filter oberoende av varandra.

När de fortsätter att dela sina bilder i samma publikation, kommer deras anhängare att se denna publikation som en karusell där de kan gå igenom fotografierna och kunna få tillgång till var och en av dem och till och med kan markera dem med gillar, liknar de enskilda fotografierna som det har gjort hittills.

Denna nya möjlighet var redan tillgänglig för annonsörer och nåde nu slutanvändarna av plattformen. Vad som ännu inte är känt är när det kommer att finnas permanent tillgängligt och även om denna möjlighet också kommer att nå iOS-användare.

Vi måste vänta på att Instagram officiellt uttalar sig om det och vi kan känna till alla detaljer.