instagram

Instagram presenterar ansiktsfilter i realtid

Instagram

Att titta mot mobiltelefonen och se hur filter och klistermärken appliceras i realtid är något som många applikationer har gjort de senaste åren, och nu är det Instagrams tur.

De är augmented reality-ansiktsfilter som tillåter oss att använda en virtuell krona, sätta kaninsnos och visa ekvationer runt huvudet, bland andra. Roliga effekter som gör det tydligt att instagram inte var det sociala nätverket för fotografer för några år sedan, och det är ett underhållningsnätverk som alltmer liknar snapchat.

Instagram ansiktsfilter fungerar på båda kamerorna på mobilen. Vi måste bara öppna kameragränssnittet och klicka på den nya ikonen i det nedre högra hörnet, både i foto- och videoläge och Boomerang. Här spelar du det i video:

Finns i version 10.21 i App Store eller Google Play Store, de kommer att nå världen idag. Den här nya versionen lägger också till nya möjligheter när du använder hashtags i form av klistermärken, möjlighet att spola tillbaka video och ett radergummi för att lämna våra utgåvor perfekta.

De gör det klart igen att kriget mellan Facebook och Snapchat fortsätter. Snapchat ville inte sälja till Marks företag vid den tiden, och svaret har varit överväldigande: om du inte vill vara vårt kommer vi att klona dig till sista biten.