TEKNOLOGISK

Instagram lanserar nya funktioner för livevideo och försvinnande meddelanden

Instagram

För att fortsätta skapa utrymme för Snapchat kommer Instagram nu att lansera två funktioner för kortvarigt innehåll, som försvinner strax efter publiceringen.

Med fokus på strömmande video och privata meddelanden kommer två nya funktioner att visas på Instagram Stories på iOS och Android under de kommande veckorna: Instagram live, för att överföra video till dina följare i realtid (de kan bara se den när vi sänder) och kortvariga direktmeddelanden, att skicka en text till några vänner med garantin att den kommer att försvinna efter att ha lästs två gånger.

De avslöjar det i TC, där de indikerar att Instagram Live tillåter oss att välja några vänner för att få meddelanden varje gång vi börjar sända live, utan möjlighet att se det inspelade innehållet efter det. Målet är att inte ha en direktuppspelad videokatalog, som på youtube, och den kommer att locka uppmärksamhet ett kort ögonblick. Meddelanden kommer inte att skickas till alla följare och till de tidigare valda.

Det finns en utforska sektion, inom Stories, som kommer att visas de bästa direktsändningarna som händer nu, baserat på antal visningar, geografi och språk.

På de kortvariga meddelandena vill de nå dem som inte vill använda Berättelser med bilder och överlagrad text, och jag vet enkla fraser som försvinner snart efter. Direct kommer nu att ha ett Ephemeral Stories-meddelandefält längst upp tillsammans med en lista nedan där de efemära meddelandena som andra vill skicka oss kommer att vara.

Instagram var alltid lätt att använda, Snapchat, tvärtom, är för komplicerat för många, men det verkar som att komplexiteten är klibbig, så det är bättre att vara informerad och förberedd.

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS