Instagram förnyar bläddringssidan och lägger till sökningar efter plats i sin senaste version

busquedas

Instagram tar sina mobilapplikationer för Android och iOS till den nya version nummer sju med två viktiga ändringar, där den å ena sidan förnyar undersökningssidan, som initialt kommer att vara tillgänglig för användare i USA, och å andra sidan förbättrar sökningen . i syfte att göra det möjligt för användare att söka efter bilder efter plats.

Det ja, i bläckhuset har det vänts att veta när de kommer att lansera den nya utforskningssidan på internationell nivå, där de bara påpekar att de arbetar för att förfina upplevelsen och konfigurera den så att den fungerar bra i andra länder, och framför allt förblir det också Väntande på att veta om några av dessa två ändringar också kommer att nå nätet eller kommer att förbli exklusivt för de mobilversioner som nämns ovan.

Angående förnyad skanningssida, Målet med detsamma är att användare kan upptäcka innehåll omedelbart och utan ansträngning, så i denna mening kommer innehåll som tillhör händelser och konversationer som sker både nära användarna och på samma nivå erbjuds i realtid globalt. Inkluderingen av trendiga platser och etiketter hjälper också, vilket ger åtkomst till visuellt innehåll som produceras var som helst i världen.

Dessutom, och liksom Twitter, satsar de också på urvalet av innehåll grupperat genom samlingar, uppdaterade periodiskt, där bland annat innehåll från framstående personer och intressanta platser kommer att erbjudas.

Och när det gäller förbättra sökupplevelsenAnvändare kommer att kunna söka efter bilder efter plats tack vare inkluderingen av platssökningsfunktionen, som gör det möjligt för dem att navigera till de platser som de är intresserade av att veta av olika skäl. Dessutom läggs nya utvalda sökningar till som gör det möjligt att söka igenom människor, platser och etiketter samtidigt.

Användarna kommer att hitta dessa ändringar, särskilt om de är i USA, när de uppdaterar versionerna av Instagram de har installerat till den senaste versionen.