Inperfect.us Discovery – Handgjorda produkter som har åtkomst till webbvärlden

Inperfect.us Discovery

Idag är född Inperfect.us Discovery (inperfect.us/discovery), en del av inperfect.us, ett projekt som syftar till att introducera lokala producenter till konsumenternas språk. XXI.

Idéen av Inperfect.us är att ge konsumenter (både kvinnliga och manliga allmänheter) tillgång till hantverksprodukter i olika kategorier (mat, kosmetika, dekoration, mode …) till ett överkomligt pris och med höga kvalitetskriterier.

Produkten Inperfect.us Discovery Det låter dig upptäcka delikatesser från lokala producenter till ett mycket lågt pris. Fernando Saiz Camarero, en av dess chefer, berättar:

[…] När du får paketet kan du komma åt din kontrollpanel där samlingen har aktiverats med de produkter du har fått. Med hjälp av den rabattkod du har i lådan kan du konsumera dem igen från din samling till ett pris långt under marknadspriset i alla specialbutiker.

Eftersom idén är att göra hantverksprodukter (något som är mycket svårt att skala), styr de efterfrågan utifrån vilka produkter som baseras på kampanjer (på Alla hjärtans dag designade de en produkt inriktad på ofullkomliga kärlekar: inperfect.us/love/ och nu är de fokuserade på Fars dagskampanj.)

En mycket originell idé som jag personligen hoppas kunna se expandera snart.