Ingress, Googles augmented reality-spel, lägger till den nya Quests-funktionen

Inträde

Som några av er kanske redan vet är Ingress Google-spelet för mobila enheter som förvandlar verkliga utrymmen till virtuella utrymmen för sin utveckling, som har installerats av mer än sju miljoner agenter runt om i världen på sina Android- och iOS-enheter. under det senaste året, efter att ha låtit mer än trettio tusen av dem delta i de olika evenemangen som utvecklats runt om i världen.

Som rapporterats från spelets egen profil på Google+ kommer det nu att ha en ny funktion som de tror kommer att vara den största och viktigaste förändringen sedan lanseringen. Den här funktionen kallas uppdrag och lanseras initialt bland användare av Android-enheter, med tanken att nå iOS-användare inom en snar framtid.

Agenter som deltar i Ingress Missions måste besöka ett antal platser, slutföra spelåtgärder genom att hacka eller fånga portaler och till och med använda ledtrådar för att lösa pussel som gör att de kan gå vidare till nästa nivå. Tillkännagivandet visar vidare att de har slagit samman Excursions-data med Ingress Missions, vilket öppnar möjligheten direkt för användare att utforska genom platser som erbjuds av över 200 utflyktsredigeringspartner om historia, konst, arkitektur, utomhusaktiviteter, butiker, restauranger och mycket mer .

En sista punkt pekar på möjligheten att en liten grupp erfarna agenter måste skapa sina egna uppdrag och dela dem med andra spelare på plattformen, även om denna möjlighet kommer att växa under de kommande veckorna och månaderna till alla de agenter som har passerat den femte nivå.

Den nya fliken Uppdrag är tillgänglig under operationsmenyn.