Infographic: Grundläggande guide till aktuell SEO

infografia seo 2014 guia

SEO är något dynamiskt, något som förändras som utvecklas över tid och med frekventa uppdateringar av Google, sökmotorn i toppklass och som alla pekar på i sina optimeringar.

Naturligtvis är det inte något som går utanför sunt förnuft, men det är inte överflödigt att hålla dokumenterad om de senaste ändringarna i reglerna för positionering.

Det är vad folket i IDF-marknadsföring i en komplett infografik (som kommer till oss tack vare Hongkiat) som lyfter fram utvecklingen av SEO och de senaste riktlinjerna för Googles positioneringsalgoritmer: Pingvin, för att avsluta länkar av låg kvalitet; Panda, för att avsluta webbplatserna med dåligt innehåll; och slutligen Kolibri, fokuserade på precisionen i resultaten genom dess anpassning, nytta och snabb presentation.

Det lägger till vad som bör beaktas: tillväxt av navigering från mobiltelefoner, ranking av populära SEO-strategier, grundläggande detaljer om teknisk optimering på webbplatsen (titlar, beskrivningar, etc.), idéer för att erbjuda innehåll i andra format, sociala nätverk så populära som nödvändiga för marknadsföring innehåll och mer praktiska råd.

Här är infografiken: