indiegogo lanserar livet för att skapa crowdfunding-kampanjer för personliga ändamål

indiegogo lanserar livet för att skapa crowdfunding-kampanjer för personliga ändamål

Om du behöver pengar för en operation, en födelsedagsfest, lösa ett personligt problem eller något annat särskilt problem, tillåter nu indiegogo oss att inkludera data i ditt nya projekt: life.indiegogo.com.

Det är en version av den populära indiegogo som skapats för att avslöja personliga behov och därmed skiljer indiegogo från de som är mest relaterade till entreprenörskap.

I det här fallet kommer ingen procentsats att debiteras, Indiegogo Life har skapats för att hjälpa dem som behöver det, så de satsar på en gratis och gratis modell för alla. De befintliga kategorierna är: medicinska behov, nödsituationer, firande, minnen, husdjur och djur, religion, sport, volontärarbete och utbildning, vilket gör de ämnen de vill ska visas i detta nya initiativ mer eller mindre tydliga.

Som du kan se på skärmdumpen ovan är projektet tillgängligt på vårt språk, men just nu ser vi bara projekt som är registrerade på engelska. Vi måste bara identifiera oss och fylla i de uppgifter som är relaterade till det vi behöver, i hopp om att det kommer att fånga den uppmärksamhet som krävs för att få de pengar vi ber om.

Vi har redan pratat tidigare om olika webbplatser för att tillåta donationer till specifika orsaker (jag älskar personligen Kyva-formatet), och nu är det dags för en av crowdfunding-jättarna att oroa sig för den här frågan.