iMicro

iMicro, ett 800x mikroskop för smartphones som söker finansiering

iMicro

I Kickstarter kan vi hitta många nyfikna produkter, och många av dem är på ett eller annat sätt relaterade till vetenskapens värld. Vid detta tillfälle rekommenderar vi att du tittar på iMicro, en nyfiken mikroskop för smartphones söker finansiering på Kickstarter.

Som du kan se i presentationsvideon som vi lämnar dig senare, En av iMicros starka sidor är dess enkla användning. I själva verket måste vi bara fästa det på kameran smartphone ström för att fånga upp till 800x förstoring, erhålla en optisk prestanda som är jämförbar med den för professionella mikroskop.

Definitivt, Vad som har fångat vår uppmärksamhet mest från iMicro är kvaliteten på dess inspelningar. I videon kan du se hur element av alla slag ser ut när de ses med ett 800x mikroskop. Till exempel vingarna på en fjäril, ett chip eller en $ 100-räkning. En av dess starka sidor är att vi kan ansluta den till vår smartphone så många gånger vi vill, sedan limet tappar inte sin effektivitet.

Intresset från mikroskopet har varit ganska högt. Faktum är att det fortfarande är en och en halv månad till kampanjens slut crowdfunding när iMicro redan har höjt det begärda beloppet. När det gäller priset, företaget kommer att marknadsföra det till ett ungefärligt pris på 30 dollar, men kommer inte att finnas tillgängligt förrän i mars nästa år. Vi lämnar dig med videopresentationen:

Länk: Kickstarter.