iBreve, en bärbar för att mäta stress och aktivitet från andningen

iBreve

En annan av de produkter som vi kunde se igår i #eday är relaterad till vår hälsa.

Det här är iBreve, en bärbar som snart kommer att visas i kickstarter för att börja samla in pengar innan den når marknaden, bärbar som analyserar andningsrytmen för att erbjuda data relaterade till fysisk aktivitet, stressnivå, ångest och mer.

De berättade för oss att intelligent andning vid rätt tidpunkt kan minska stress och med en enhet som mäter vår kropp kan vi bättre förstå dessa ögonblick. iBreve ger en djup förståelse för vår andning, stressnivåer och dagliga aktivitet och hjälper till att förbättra vår produktivitet på lång sikt.

För närvarande presenteras det som en bärbar som kan bäras i behå, orienterad för den kvinnliga allmänheten, även om inget hindrar framtida versioner från att anpassa sig till andra plagg som också passar i samma område. iBreve skicka de uppgifter du mäter till en mobilapp, som alltid kommer att presentera lämpliga rapporter och varningar.

Vattentålig (den kan till och med läggas i tvättmaskinen utan problem, tillsammans med behå), den har inget pris eller släppdatum, men det är ett formulär för dem som är intresserade av att skicka sin kontaktinformation.