How to temporarily mute any word on Twitter

Hur man tillfälligt stänger av något ord på Twitter

Hur man tillfälligt stänger av något ord på Twitter

Hur man tillfälligt stänger av något ord på Twitter

Detta enkla verktyg låter dig stäng av tillfälligt Twitter-ord för att njuta av ett renare socialt nätverk.

Även om det har dödat Twitter Under lång tid fortsätter det sociala nätverket att motstå och erövra användare, vilket är beviset på de över 9 miljoner konton som har gått med under det senaste kvartalet, trots att företagets inkomster har minskat.

Twitter lever väldigt mycket, även om det är sant att det finns saker att förbättra, men de senaste månaderna har de infört förändringar som förmågan att tysta ord och nya konton, ett par åtgärder för att mildra troll och missbruk online.

Stäng av ljudet för att stänga av ord på Twitter tillfälligt

De möjlighet att stänga av ord eller hashtags är väldigt bra för på så sätt städar vi vår tidslinje och tar bort alla tweets som talar eller nämner ett ämne som vi inte vill veta något om. Problemet är att det tysta är för alltid, det vill säga om vi inte tar bort begränsningen till dessa ord kommer de att tystas på obestämd tid.

Supermute Det är en enkel webbplats som också låter oss tysta ord på Twitter, men till skillnad från den officiella lösningen kan vi i det här fallet ange hur länge vi vill tysta dem.

Det är uppenbart vad detta tillfällig tystnad, ta bort vårt meddelande eller konto som talar om det specifika ordet under en viss period och efter den tiden kommer vi att se allt igen utan att behöva göra någonting.

Supermute: tillfällig tystnad av ord på Twitter

För att använda det måste du helt enkelt gå in på webben ovan, ange vilket ord eller ord vi vill tysta och ange tidDet kan vara en timme eller vad vi än vill, upp till maximalt 7 dagar.

Denna webbplats kan vara väldigt intressant att blockera alla de händelser som vi inte vill veta om, till exempel under ett fotbollsmatch, en presentation eller namnet på en serie eller ett tv-program för att undvika spoilers.