Hur man tar ett 360-graders fotografi med min Android

Cómo tomar fotos 360 graders

Även om det finns många typer av fotografering är de som är 360 grader vanligtvis en av de bästa eftersom de ger oss en fullständig titt på webbplatsen vi befinner oss i. Flera mobiler tar det här kameraläget inbyggt, men om din inte har det eller om du vill förbättra den nuvarande, du kan prova någon av dessa gratisappar på din Android.

Alla dessa verktyg har ett bra betyg på Google Play, så du kan ladda ner den du gillar mest. Här är topp 3 för Android-telefoner.

Panorama 360-kamera

Den här appen har skapats speciellt för att hjälpa dig ta ett 360-graders fotografi, oavsett om du arbetar i fastigheter, resor eller andra tillfällen. Bland dess egenskaper hittar vi Hög upplösning på varje foto, en interaktiv karta för att visa panoramabilder live, möjlighet att dela foton via olika sociala nätverk, etc.

Verktyget sticker också ut för att vara ganska intuitivt, eftersom du behöver bara trycka på startskärmen för att starta processen och flytta mobilen i riktning för att markera pekaren. Därefter kan du till exempel se resultaten och dela dem på Facebook eller Instagram.

HD-kamera

Till skillnad från den tidigare, i HD-kamera det har andra alternativ för att redigera eller ta dina foton: filter, inkluderad kombi, snabb kamera, panoramaläge, makroläge och oändlighet och tydlig, även i 360 grader. HDR-kvalitet garanteras i varje skott och detta har varit en annan poäng för att i genomsnitt ha fått 4,5 och mer än 10 miljoner nedladdningar på Google Play.

I det här fallet är inte heller processen att ta ett 360-gradersfoto svårt: tryck bara på respektive knapp, vrid kameran och efter några sekunder får du en fullständig bild av vad som finns omkring dig.

Snap360

Det kanske viktigaste med Snap360 är det låter dig ha flera bilder i en bild i 360 grader. Men det här är inte allt, för i funktionskatalogen kan du inte lämna de 40 bakgrunderna, en 3D-förhandsvisning, realtidsanpassning och till och med möjligheten att spara fotot i PNG-format.

Snap360 är också ett gratis alternativ att lämna vanliga bilder bakom och börja ta 360-gradersbilder.