Hur man schemalägger ett e-postmeddelande i Gmail från din mobil

Gmail

Ett alternativ har presenterats under lång tid som tillåter Schemalägg ett e-postmeddelande i Gmail på nolltideller. Åtkomst till det är inte komplicerat och då vet du hur man gör det för att implementera det i ditt Google-e-postkonto. Och det spelar ingen roll om du ska schemalägga ett e-postmeddelande med ditt CV, med ett arbetsdokument eller helt enkelt med foton för en kollega eller vän, för samma procedur kommer att tjäna dig för alla typer av e-postmeddelanden. Här är vad du ska göra.

Steg för steg för att schemalägga ett e-postmeddelande i Gmail

Det första du ska göra är att ange din e-post och sedan klicka på ikonen + För att skapa e-postmeddelandet måste du sedan lägga till kontaktadressen, ämnet och beskrivningen eller bilagorna till det e-postmeddelande du vill planera för respektive leverans.

Här, vad du ska göra är att klicka på de tre vertikala punkterna i det övre högra hörnet för att välja alternativet Planera frakt. Nu ja, det återstår bara att redigera det datum då leveransen kommer att göras automatiskt och redan är programmerad att vara gratis. Som du kan se är att utföra varje indikation en bit kaka och på ett par minuter kan du bli av med huvudvärken med vetskap om att du skickade det viktiga e-postmeddelandet, oavsett om det är i morgon, på eftermiddagen, nästa måndag eller dag och tid behöver du det. Lyckligtvis har Google uppdaterat sig med intressanta nyheter och detta har varit en av de viktigaste, även om det inte är nödvändigt att lämna efter uppdateringen av sin berömda widget eller ett verktyg som skapats av en ex-Google som erbjuder möjligheten att förenkla gränssnitt. från Gmail. Låt oss hoppas att vi kommer tillbaka med fler handledning för att öka upplevelsen i den här appen.