Hur man förhindrar att Chrome-sökmotorn går långsamt på din mobil

Trucos para aumentar la velocidad en Chrome

Om Googles webbläsare Krom, det fungerar med låg hastighet på din Android-mobil, så det är dags för dig att implementera dessa knep för att förbättra webbläsarupplevelsen. De är alla lätta att genomföra och här förklarar vi steg för steg vad du måste göra i varje rekommendation.

Accelererar webbläsaren går hårdvara

Det finns möjlighet att öka hastigheten på din webbläsare via hårdvara bara genom att ange kommandot krom: // flaggor i sökfältet och ange sedan koden hårdvaruaccelererad videoavkodning för att senare aktivera knappen Aktiverad i samma avancerade inställningar.

Fortsätt för att stänga de flikar som du inte längre använder

Du måste veta att om du öppnar Chrome-webbläsaren och ser ett eller flera nummer i det övre högra hörnet, översätts dessa till antalet sidor du har öppnat. För att ta bort dem, tryck på dessa siffror och svep åt vänster eller höger på webben du vill stänga. Visst har du många webbplatser öppna under lång tid, så det är dags att göra en djuprengöring.

Ställ in alternativet för att förutsäga webbplatsinmatning

Tack vare detta sista Google-trick Jag kommer att kunna förutsäga vilken sida du vill öppna och ladda den specifika länken automatiskt. För att göra detta, tryck bara på de tre vertikala punkterna i det övre högra hörnet, gå till avsnittet Inställningar> Sekretess och aktivera alternativet Använda sidförutsägelser. Förutom ovanstående är det också perfekt att hålla webbläsaren uppdaterad till den senaste versionen; var och en av dem ger bättre viktiga både vad gäller erfarenhet och säkerhet. Och så, med var och en av dessa rekommendationer, kan du fördubbla och till och med tredubbla hastigheten när du letar efter all slags information i Chrome, tills detta nya datalagringsläge kommer till sökmotorn.