Hur du tar reda på din Uber-betyg i bara fyra steg

imagen uber

Det är mycket användbart att kvalificera tjänsten som tillhandahålls av Uber-förare, med den stjärnrankning som finns i deras mobilapplikation, så att andra användare får information om verkliga upplevelser och om de skulle välja att genomföra en viss resa. Förare har också rätt att uttala sig om användarna de transporterar och deras betyg är lika giltiga för att ge sina kollegor förtroende.

Tja, här delar vi en liten 4-stegsguide för att, som användare, snabbt känner till det genomsnittliga betyget som erhållits från alla resor som gjorts med hjälp av plattformen. Till skillnad från förarens rankning är det här alternativet dolt lite i applikationen, men det är lätt att komma till det efter att ha känt till respektive steg:

1. Gå till Uber-huvudmenyn, den till vänster, och tryck på Hjälp.

2. I avsnittet Hur kan vi hjälpa dig? leta efter alternativet Konto.

3. Klicka på Jag vill veta mina betyg.

4. Klicka på den gigantiska Skicka-knappen, helst efter att ha granskat förklaringen som Uber ger dig om hur du uppskattar de betyg som användare har fått och vad de är för.

Därefter visas ett flytande fönster med det genomsnittliga betyget som lämnats av de förare som du har delat en resa med. Och det är inte mer, det återstår bara att begära en bra service från din egen sida så att det är möjligt, särskilt eftersom kvalifikationerna gäller för båda parter, både för förare och för användare.