Hur du skapar din egen kanal i Google Strömmar

Hur du skapar din egen kanal i Google Strömmar

För några ögonblick sedan berättade vi för dig att systemet för att skapa digitala tidskrifter för Google-mobilen, Google Currents, redan fanns tillgängligt över hela världen, vilket möjliggjorde möjligheten att anpassa det innehåll vi vill att våra läsare ska njuta av via den här kanalen.

Jag lämnar dig här några instruktioner som kan vara användbara för att skapa din.

1 – Gå till skaparen av digitala tidskrifter på www.google.com/producer och läs avtalet.

2 – Informera kanalens namn och en rss-adress med samma nyheter, samt en kategori och en bild som ska användas som en ikon. Kom ihåg att ange Google Analytics-identifieraren för att kunna spåra de mottagna besöken.

3 – Ange vilken typ av innehåll du vill visa, med möjlighet att inkludera nyheter, foton, videor eller uppdateringar av sociala nätverk.

4 – Ta bort artiklarna som du inte vill visa i publikationen.

5 – Konfigurera språket och regionerna där innehållet kan distribueras, vilket gör det möjligt att verifiera dess autentisering för att förhindra att andra använder det utan tillstånd.

6 – Ange din webbadress för att få prenumeranter. Genom att skaffa 200 prenumeranter kommer Google att inkludera kanalen i sin katalog och vara tillgänglig för alla dess användare. Det kan vara användbart att avslöja det med en QR-kod.

När det gäller WWWhatsnew måste du bara komma åt den mobila enheten här: wwhts.com/wwwhatsnewMV