Hur du ser och ångrar de gillanden du har gett på Instagram

Ver gillar en Instagram

Vill du ha tillgång till de senaste Likes som du har gett på din Instagram? Så det här inlägget är speciellt för dig. Tack vare stegen som du kommer att se nedan kan du komma åt de senaste dagarna och på ett ordnat sätt. Att genomföra detta tar bara några sekunder och med det har du möjlighet att ångra Gilla att göra som om ingenting hade hänt. Så mer att säga, se efter varje indikation.

Steg för steg för att se och ångra Likes på Instagram

– Det första du bör göra är att skriva in din Instagram. – Gå sedan till profilavsnittet och klicka på de tre horisontella staplarna i det övre högra hörnet. – Klicka sedan på alternativet Konfiguration.– Det fjärde steget är att gå till avsnittet Räkningen.– Slutligen, tryck på objektet Publikationer som du gillade och där kan du se bilderna eller videoklippen på ett ordnat sätt.

Här bör det noteras att först kan du se de senaste gillandena, antingen bild eller klipp. Och nu, Om du vill radera det jag gillar från det andra kontot kan du göra det genom att skriva in publikationen för att trycka på hjärtat; efter detta kommer han att visas tom som om du aldrig hade utfört åtgärden. Se hur lätt det är?

Fler handledning för att ytterligare utnyttja din Instagram

Om du vill ha fler verktyg för att dra nytta av ditt Instagram-konto, lämnar vi här några handledning för olika saker inom det sociala nätverket just nu: – Hur man återställer de raderade bilderna i applikationen – Verktyg för att publicera YouTube till Instagram direkt – Tips för att visa Instagram-berättelser utan att någon vet – Olika alternativ för att använda Instagram från din dator – Handledning om hur man begär verifiering av profilen på detta sociala nätverk – 3 sätt att snabbt radera Instagram i rad