Hulu tillåter åtkomst till hela avsnitt gratis på mobilen

Hulu

Mike Hopkins, VD för Hulu, har gjort en serie tillkännagivanden idag sedan evenemanget som hölls i morse i New York, där vissa chefer för själva plattformen såväl som några av dess stjärnor och reklam deltog och presenterade programmeringsframsteg, innehåll , teknik och reklaminnovation framför en publik på mer än 1700 annonsörer. En av annonserna hänvisar till spridning av innehåll via mobila enheter.

I den bemärkelsen, med början i sommar, kommer användarna att kunna se ett urval av kompletta avsnitt, med stöd för annonser, anländer gratis först på Android-plattformen och senare på iOS. Det är värt att undersöka att det tidigare varit möjligt att få tillgång till gratis tjänsten endast från stationära enheter. Den nydesignade versionen av Hulu Plus för iPhone kommer också att lanseras på sensommaren.

När det gäller Hulu Plus påpekar hans uttalande följande:

Hulu Plus är nu tillgängligt på mer än 400 miljoner internetanslutna enheter i USA, inklusive Xbox One, PlayStation 4, Chromecast och mer nyligen, Amazons nya digitalbox, Amazon Fire TV. Efter omformningen av våra vardagsrumsenheter, som Roku och Wii-U, såg vi en ökning av det genomsnittliga antalet minuter som vi sett med mer än 30%. Och utanför våra tiotals miljoner tittare finns det 3000 unika sätt att Hulu-tittare får tillgång till Hulu- och Hulu Plus-innehåll.

Hopkins konstaterar också att de fortfarande diskuterar med betal-TV-leverantörer för integrering av Hulu med deras enheter, vilket kommer att vara till nytta för Hulu, även om han inte har gett någon ytterligare information i detta avseende.