Hub Planner, en fantastisk resursplaneringsplattform

hubplanner

När arbeta i team Det är viktigt att ha ett system som gör det möjligt att registrera de uppgifter som var och en utför, nödvändigt både för att verifiera timmar och resurser som konsumeras i varje projekt och för att utföra produktivitetsanalyser mellan team.

Idag finns det många lösningar som tillåter studier av denna typ, övervakar information och erbjuder möjligheten att inkludera data manuellt, och idag presenterar vi en av de mest kompletta i detta avseende.

Är om Hub Planner, tillgänglig på hubplanner.com.

Det är en programvara som är speciellt utformad för projektledare som på ett enkelt sätt vill ha all information relaterad till uppgifterna, dagarna och timmarna för varje teammedlem, med möjlighet att dra och släppa information, tilldela projekt, filtrera data få rapporter och mycket mer.

Tidsarkfunktionen gör att alla kan spela in de ansträngningar som ägnas åt varje uppgift och en färgkod används alltid så att chefen kan förstå informationen så snabbt som möjligt för att fatta beslut om nya chefer eller nya prioriteringar.

När som helst är det möjligt att filtrera efter team, projekt eller profiler, som visas på skärmdumpen ovan. Vi kan till exempel hantera flera kontor i olika städer och skapa rapporter om var och en på några sekunder med hjälp av den övre delen av plattformen.

Från toppmenyn kan vi också ändra visningsformat, lägga till resurser till varje team och navigera genom datumen för att se både vad som utvecklas just nu och vad som gjordes tidigare.

För projektledning Det är när som helst möjligt att använda menyn med höger musknapp för att komma åt de hanteringsalternativ som kan ses i bilden ovan. Därifrån kan vi definiera att under ett par dagar utförs uppgifter för ett visst projekt för en viss resurs, vilket samtidigt anger färgen som projektet eller händelsen kommer att ha i vår rapport.

Det innehåller också ett API för integration med andra plattformar, ett godkännandeflödesystem (perfekt för företag med olika ledningsnivåer), samt en modul som är mer orienterad mot utgiftshantering, nödvändig för att få information om den vinst som genererar varje projekt.

I den här videon är det möjligt att verifiera några av plattformens huvudalternativ, även om hela listan med funktioner finns på hubplanner.com/features:

I sin pristabell kan vi se de olika befintliga alternativen, som börjar från 6 euro per användare och per månad. Stora företag kan kontrakta lösningen med personliga planer, vilket är nödvändigt för att kontakta företaget för detta. Du kan registrera dig på signup.hubplanner.com och testa systemet gratis i 60 dagar. Dess supporttjänst hjälper alltid kunderna att komma igång genom att göra skärmdelningssessioner och demos.