Huawei P30 Pro-kameran i detalj med sina fördelar och nackdelar

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Efter att ha visat världen problemet med magenta som presenteras av kameran på den nya Huawei P30 Pro, är det dags att göra en fullständig analys av den här kameran, och för detta ingenting som natttest, i rörelse, med mycket ljus, med bokeh-effekt, dagtidvideo, nattvideo … allt.

Jag vet att det är mer än 20 minuters video, men det har varit många tester som vi har genomfört, och det är viktigt att göra det i detalj, eftersom vi talar om en mobiltelefon på mer än tusen euro.

Som vi diskuterade i videon finns det tre proffs som vi inte kan ignorera i den här kameran: dess magnifika 5x zoom, tof att suddas ut baserat på avstånd och de imponerande nattbilderna. Resten av funktionerna är utmärkta, men de sticker inte ut jämfört med andra liknande mobiler.

Problemet är nackdelarna, magenta som förekommer i vissa ögonblick med höga kontraster, även om det också är rättvist att säga att det är sällsynt att stöta på ett sådant problem, eftersom om vi tar bort upplevelsen av vatten som vi såg i videon, möter resten av magenta är ganska subtila och omärkbara av majoriteten.

Jahel kommenterar ett andra problem i videon, konstgjorda färger när vi spelar in, även om det är något som många föredrar, så det kan inte alltid betraktas som ett problem.

Hur som helst, låt oss hoppas att du gillar videon och att den hjälper dig att fatta beslutet med hänsyn till alla dess variabler.