HTML5 Up!, Snygga och redigerbara HTML5-webbplatsmallar

html

Med tanke på behovet av att skapa en bra webbplats och om vi inte har för mycket programmeringskunskap eller för mycket önskan att komplicera våra liv, är det bra att ha verktyg som HTML5 Up till hands.

Den här tjänsten presenterar oss för en samling mallar i html5, som kan anpassas till olika enheter, för att skapa varierade och animerade webbplatser, så att vi med några få touch-ups och detaljer kan skapa vår egen snabba och professionella webbplats, även kompatibel för mobil version. För att helt kunna anpassa webbplatsen och kunna redigera bilder på den behöver du lite HTML-kunskap. I så fall behöver vi bara ladda ner någon av de mallar de erbjuder oss och börja skapa sidan efter eget tycke.

Så snart vi packar upp mallen kan vi öppna den i vår webbläsare för att redigera index.html och anpassa den efter eget tycke. Naturligtvis kan vi ändra de nuvarande bilderna, länkarna, etc., och även om som sagt ämnet kräver viss kunskap om programmering, är koden enkel och tar bara upp en sida, vilket gör den lätt redigerbar.

Du kan komma åt de olika mallarna som HTML5 Up från samma huvudwebbplats.