Hootsuite tillåter nu import av bilder och GIF från tredjeparts molntjänster

Cuandrodecomposicionconcontenidosendropbox

Hootsuite vill underlätta åtkomst till innehåll som både individer och företag har i molnlagringstjänster som de använder eller har rätt till från andra molntjänster så att de kan använda innehållet i sina egna sociala publikationer mer effektivt.

I den meningen kommer användare från och med idag att kunna integrera tjänsterna från Microsoft OneDrive, Dropbox, Box, Google Drive, UpContent, Flashstock, MediaValet och WebDAM i sina konton och få tillgång till innehåll mer direkt.För tillfället kommer dessa användare att kunna komma åt bilderna och GIF: erna för användning i sina sociala uppdateringar, men på kort tid kommer de också att kunna välja videofiler som ska bifogas till de uppdateringar de vill ha, antingen för omedelbar publicering eller för din schemaläggning för ett visst datum.

Med denna förbättring, undvik att användare måste gå genom externa vägar till de ursprungliga källorna där de har sitt innehåll, kunna importera dem direkt från Hootsuite, undvika några klick och därmed bli mer effektiva när de får tillgång till deras material. eller material som de har rätt till i de ovan nämnda tjänsterna.

Det är uppenbart att Hootsuite vill vara den absoluta kontrollpanelen där användare har allt de behöver för att hantera sina sociala konton.