Hootsuite lanserar möjligheten att se våra nya följare i en enda kolumn

tweet

De av oss som arbetar med att rapportera på sociala medier är vana vid att övervaka information på många olika sätt. En av variablerna att ta hänsyn till är tillväxten av följare och deras relation till vilken typ av innehåll vi publicerar, något som nu kan göras helt enkelt med Hootsuite.

De har precis lanserat möjligheten att inkludera en ny kolumn i vår kontrollpanel som låter oss se de senaste användarna som har börjat följa oss. Kolumnen i fråga visar namnet på profilen och dess sista tweet, vilket hjälper till att lära känna dem bättre (något viktigt för att upprätthålla en bra relation på det sociala nätet med de som är intresserade av vårt innehåll).

Det är en av funktionerna som föddes under det senaste hackaton som de anordnade, där de på några dagar har börjat utveckla små funktioner som användarna begär i systemforumet. En annan som tillkännagavs de senaste dagarna var att visa vem som gör RT av våra tweets, samt att visa förhållandet mellan en användare och våra andra samhällen. Visst kommer de att fortsätta att regna nyheter i det här mycket populära hanteringssystemet för sociala medier, ett system som verkar ta slut på konkurrensen på marknaden.