Hojoki Discuss, den nya sociala funktionaliteten som möjliggör diskussion om uppdateringar

Hojoki Discuss, den nya sociala funktionaliteten som möjliggör diskussion om uppdateringar

Vi har redan presenterat Hojoki för dig som ett onlineverktyg som låter oss se från samma gränssnitt alla uppdateringar som produceras i en serie tjänster som stöds och som vi har konfigurerat.

Hojoki blir ett nav som koncentrerar uppdateringar av vissa webbapplikationer i samma applikation, som för närvarande stöder 21 webbapplikationer med affärsfokus, vilket genererar en kronologisk uppdateringslinje som från och med nu gör det möjligt för oss att interagera med dem tack vare den nya sociala funktion som just har inkluderats, Hojoki Discuss.

Som med Facebook-uppdateringar kan vi nu gå in för att kommentera varje uppdatering som presenteras för oss i den kronologiska raden, så att vi kan involvera fler deltagare som mottagare i samma diskussion, och i alla fall kunna lägga till nya eller ta bort dem från listan av deltagarna.

De kommer att få våra kommentarer via e-post, och de kan till och med svara på dem även om de inte har användarkonton i Hojoki. Hur som helst kan Hojoki hjälpa oss att välja deltagare baserat på det arbete vi gör på samma plattform.

Länk: Hojoki Diskutera | Går: TNW