helloworks, så att våra kunder inte behöver fylla i komplexa PDF-filer

helloworks

Hellosign, en välkänd plattform som hjälper oss att signera dokument, har presenterat ett nytt verktyg speciellt utformat för att underlätta ifyllning av formulär via mobil: HelloWorks.

Det är ett system som skapats så att vi inte behöver skicka komplexa PDF-filer till våra kunder för att de ska kunna fylla i de tomma fälten, eftersom det i många fall är en extremt svår uppgift: allt, många fält, är inte väl läst från mobiltelefonen De är dolda mellan bokstäverna och ses inte korrekt, fingrarna får inte rätt fält etc.

HelloWorks tillåter oss att omvandla en PDF till ett formulär som är speciellt tillverkat för mobiltelefoner, med stora fält, med villkor så att en eller annan sak visas beroende på vad vi har angett tidigare, med intuitiva varningar när någon lägger en datatyp i ett fält det tillåter inte det … tanken är att det är lätt att definiera regler och skapa formulär för att skicka dem till klienten eller partnern, i väntan på att data ska återvända om några minuter.

Plattformen är på engelska, men formulär kan ha fältbeskrivningar på vilket språk som helst.

Det är möjligt att använda HelloSigns gratis med en gräns på 3 dokument per månad, men de har ännu inte angett HelloWorks pristabell, vilket är nödvändigt att kontakta för att begära en demonstration av produkten.