Healthbook, Apple's health tracking app, could also test blood

Healthbook, Apples hälsospårningsapp, kan också testa blod

Healthbook, Apples hälsospårningsapp, kan också testa blod

Vi varnade dig nyligen angående de nya funktionerna som nästa version av Apples mobiloperativsystem, iOS 8, kommer att innehålla, där du, som du kanske kommer ihåg, baserat på påstådda läckta skärmdumpar ser en ikon som tillhör den nya fokuserade applikationen. till hälsa, kallad Healthbook, där det enligt rykten kommer att integreras som standard bland de nya applikationerna som iOS 8 kommer att bära, även om det fortfarande är det, rykten, så att allt kan hända före nästa lansering.

Nu kommer från 9to5Mac information om Healthbook, och lägger till en serie skärmdumpar rekreationer baserat på den information som Apple ger om sin utveckling.

Enligt dessa rekreationer kommer Healthbook att basera sitt användargränssnitt på kort och visa informationen enligt varje kategori. Användare kommer att kunna lägga till sina uppgifter om deras vikt, maten de har ätit, de aktiviteter de har genomfört och deras sömnvanor. Ansökan kommer att övervaka blodprovet, inklusive blodtryck och blodsocker.

Vad som inte är känt för tillfället är hur det kommer att få all information i realtid, särskilt i förhållande till blod, även om de ovannämnda medierna tror att applikationen kan bero på enheter som de nyligen patenterade hälsoövervakningshörlurarna. , iWatch-smartklockan eller till och med tredjepartsenheter. Det kan också förlita sig starkt på Apples M7-rörelsesprocessor, som företag som Fitbit redan har börjat använda.

Den senaste rekryteringen av fitnessexperter ger trovärdighet till lanseringen av denna applikation, där många av dem redan har arbetat med hälsosensorer. Hur som helst, de är några fler rykten än de är på väg att lämna här till den officiella lanseringen av iOS 8, så vi kunde höra nya relaterade rykten.