Hash Code, Googles programmeringstävling, är tillbaka

hash-kod

Hash Code, Googles programmeringstävling, återvänder för fjärde året för att utmana utvecklare i Europa, Mellanöstern och Afrika för att lösa ett verkligt Google-teknikproblem. 2017-upplagan av Hash-koden börjar den 23 februari med Online Ranking Round. De 50 mest framstående lagen från den här omgången kommer att inbjudas till Google Paris för att tävla om titeln Champions of the Hash Code 2017 den 1 april.

De som är intresserade av den här tävlingen, som kan registrera sig på g.co/hashcode, kan konsultera detaljerna på Googles blogg, där de kommenterar två praktiska exempel:

Tror du att du skulle kunna optimera utformningen av ett Google Data Center? Kan du planera en drönarflotta för att distribuera varor runt om i världen?

I hashcode.withgoogle.com är det möjligt att se några tidigare utgåvor, med de föreslagna problemen och de lag som deltog för att lösa dem.

Tävlingen riktar sig inte bara till stora experter inom programmering, de som just har börjat kan också delta, så om du är intresserad av ämnet, läser baserna väl och värmer upp nervcellerna är det ett bra tillfälle att slutföra CV och delta i en oförglömlig upplevelse. Du kan också organisera en nav i din stad, eftersom det är nödvändigt att registrera det på din webbplats för att göra det officiellt.