Här visar vi dig iPhone SE mer detaljerat

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Åsikterna om gårdagens presentation är delade. Medan vissa tycker att Apple har gjort rätt och presenterat en mindre mobiltelefon samtidigt som de har fantastiska hårdvarufunktioner, utan att överträffa tidigare modeller, menar andra att för att presentera en liten iPhone var det inte nödvändigt att ha en händelse, ett pressmeddelande var nog. Saken är att när Apple rör sig finns det kontroverser.

Alla märken verkar springa på samma linje och visar bättre skärmar, bättre kameror, bättre processorer … det verkar som ett oändligt lopp på jakt efter konsumenter som inte visste att de behövde en ny mobiltelefon förrän de såg den presenteras. Det är svårt att förnya sig inom sektorn, vi ser att mer i mjukvaruvärlden än i hårdvaran, men det var också tänkt innan Apple introducerade sin första iPhone, det är en digital evighet sedan.

Saken är att den nya iPhone SE (Special Edition) kanske inte gillar det, men det kommer säkert att vara ledande inom försäljning, och det är värt att se noga. På övervåningen spelar du upp den i vår nya video.

En mindre iPad, en mindre iPhone … Samsung utför samma rörelse?, Vi kommer att se stora 4-tums processorer igen?, Minska storleken på fickan igen?, Vi kommer att vara vaksamma …