Gupshup, för att utveckla, testa och implementera din egen bot på olika plattformar

Gupshup

Vi har redan pratat med dig om olika verktyg relaterade till robotvärlden. Faktum är att vi nyligen rekommenderade bottsidor, en botkatalog för olika plattformar. Vid detta tillfälle har vi funnit det intressant att lyfta fram Gupshup, ett slående verktyg som låter oss utveckla, testa och implementera vår egen bot i olika kommunikationskanaler på bara några minuter.

Som många av er kanske vet är en bot ett mycket användbart verktyg när det gäller att utföra olika åtgärder via de viktigaste meddelandeplattformarna. I det aktuella fallet, Gupshup tillåter oss att skapa bots för kommunikationskanaler som Twitter, WeChat, Slack, Hipchat eller till och med SMS.

Om vi ​​fokuserar på möjligheterna med Gupshup har plattformen olika verktyg för att ta hand om vår bot under dess olika stadier. Det är vi kan ta hand om dess utveckling, värd, analys och anslutning till olika applikationer från samma webbplats. Dessutom har Gupshup en butik där vi kan skaffa alla typer av helt färdiga robotar.

Utan tvekan är det ett mycket intressant verktyg. Om du tyckte att det var användbart kan du testa hur Gupshup fungerar genom följande länk till den officiella webbplatsen för projektet.