Guide till online shoppingtips [Infografí­a]

infografa

Eftersom Tillförlitligt (trustly.com) skicka oss den här guiden med tips för online-köp som de har skapat tillsammans med erkända experter inom spansk e-handel, proffs som Ferrn Guell från Privalia eller Arianna Tregon från Vueling, bland andra.

I texten som följer med infografiken kommenterar de att under den betydande ökning som online-shopping har haft under det senaste året, 15% mer än 2012, med 18,6% fler transaktioner, jämfört med första kvartalet varje år. Detta motsvarar en omsättning på 2 822 miljoner euro och 43,5 miljoner transaktioner.

Enligt ONTSI-studien om elektronisk handel B2C 2011 (utgåvan 2012) är profilen för den spanska online-köparen mellan 25 och 49 år, med sekundära studier eller universitetsstudier, bosatt i staden, med anställning och med medelstora och medelstora nivå. lång. Lite nyheter hittills. Det intressanta kommer senare:

E-shopparen kan bete sig som en ren online-köpare (kvinnor, i majoriteten 40-55 år gamla, som huvudsakligen köper biljetter, biljetter, modeartiklar och hemleverans); en tung köpare (särskilt män från 16 till 30 år som är intresserade av biljetter, filmer eller videospel, biljetter, teknik, böcker, CD-skivor, DVD-appar, appar för apparater, 2-handsartiklar); eller en teknikköpare (huvudsakligen män, främst köpteknik, appar för enheter, 2-handsprodukter eller utbildningskurser online).

I infografiken har vi råd från experterna: