GSAS, evenemanget för programvaruarkitekter som hålls i Barcelona

gsas

GSAS (Summit för global programvaruarkitektur) är ett dagsevenemang som syftar till att locka och ansluta programvaruarkitekturexperter från hela världen, liksom alla som är intresserade av att utveckla programvara som arbetar för att förbättra deras färdigheter, dela kunskap och ansluta.

Där kommer vi att ha Sandro Mancuso, Ian Gorton, George Fairbanks, Mark Richards, David Farley, Len Bass, Peter Eeles, Michael Feathers, Juan Manuel Serrano, lvaro Garca, Christian Ciceri och många andra, alla pratar om robust och skalbar programvara , är Det är en perfekt plats för människor som arbetar dagligen för att öka kvaliteten i världen av mjukvaruutveckling.

Totalt mer än 300 programvaruarkitekter kommer deltaga den 10 oktober i Barcelonapå Hotel Alimara, en dag för att främja kvalitet i programvaruvärlden, och vi kan redan registrera oss på webbplatsen gsas.io.

Förutom tekniska samtal, rundabord och debatter kommer vi att ha snacks och öl, samt en nätverksavdelning för att träffa likasinnade och skapa intressanta diskussioner.

Är viktigt att ha passion för att skapa användbar programvaraVäl utformad, underhållbar och skalbar, eftersom evenemangets huvudsakliga uppdrag är att skriva och underteckna huvudprogramvaruarkitekturmanifestet för nästa generation av mjukvaruutvecklare och arkitekter på fyra år.

De vill växa programvaruarkitekturgemenskapen med fokus på bästa praxis, innovation, fungerande programvara och praktiska lösningar på dagens problem.

Vi på WWWhatsnew kommer att berätta i detalj vad som presenteras och diskuteras, och om du går med kommer vi vara mer än glada.