Grupp, app för iOS för att hålla dig uppdaterad om vad våra vänner gör

Trupp

Vi kan inte förneka att sociala nätverk är mycket populära verktyg bland de yngsta som i allt högre grad börjar använda dem i en yngre ålder. Idag pratar vi om Squad, a app för iOS som syftar till att ändra hur unga människor håller kontakten med sin grupp av vänner.

Som vi säger är huvudmålet som Squad eftersträvar ge uppdateringar i realtid om vad din närmaste grupp vänner gör. För att göra detta, när vi har installerat applikationen på vår enhet måste vi skapa en grupp där vi kommer att lägga till våra närmaste vänner och vi kan börja dela nyheter via text, foton eller video. Som anges av skaparna av app i beskrivningen av den, tanken är att användarna av applikationen kan se varje timme vad deras vänner gör. För att göra detta tillåter Squad oss ​​att vinka i telefonen för att meddela alla medlemmar i gruppen, som kan dela med sig av vad de gör just nu. När det gäller den delade informationen kommer den att vara tillgänglig i endast 60 minuter. Slutligen tar vi också tillfället i akt att markera möjligheten att chatta med vår grupp av vänner tack vare det inbyggda meddelandesystemet.

Om det har fått din uppmärksamhet kan du ladda ner Squad helt gratis via App Store. Skaparna av applikationen arbetar med Android-versionen.