Grundare av Huawei: «Konflikt med USA kan vara till nytta för företaget»

huawei

Med en positiv syn är detta hur Huaweis grundande kinesiska miljardär Ren Zhengfei tog de sanktioner som USA har infört mot sitt företag för att störa dess globala verksamhet.

Dessa upp- och nedgångar verkar inte ha tagit en belastning på Ren, som såg den utstrykningskampanj som uppstod av USA som en anledning för sina anställda att ta företagets förmåga till högsta nivå.

Denna kampanj främjar att Huawei har lånat ut sin plattform som ett medel för Peking att genomföra spioneringsåtgärder mot andra nationer, vilket förnekas av företagets talesmän.

Trots Huaweis långvariga framgång uttalade Ren att våra team blir lata, korrupta och svaga och tillade att sedan USA: s attack och förtryck mot oss har de alla kommit ihop och vill förbättra våra produkter.

Testa för att bevisa din hjältemod

Inom all denna olyckliga händelse tror Ren att både hans anställda och hans dotter skulle kunna stärkas genom att testa hans karaktär.

Rens dotter, som fungerar som finansdirektör för Huawei, anklagades för att begå bankbedrägeri och bryta mot Irans sanktioner, anklagelser som nekades av henne och företaget innan hon kunde utlämnas till USA för att åtalas där.

Baserat på detta uttryckte Ren att Heroes alltid möter mycket lidande. Hur kan du bli tuff och utveckla tjock hud om du aldrig har skadats och läkt? Detta med hänvisning till hans dotter, Meng.

Å andra sidan anser Ren att den här skandalen inte är bra för sin dotters karriär, eftersom om han misslyckas med att övervinna den, kommer det att innebära skam att han inte kan fortsätta att utföra sitt jobb, indikerade han.

Trots dessa anklagelser hoppas Ren att konflikten med USA kommer att realiseras och Huawei kan fortsätta sin verksamhet där, tillhandahålla sina tjänster och hjälpa dem med implementeringen av 5G-teknik i deras nätverk.