Gratis seminarium om Analytics och mätvärden för e-handel

iebs

Från IEBS meddelar de att det kostnadsfria seminariet om Analytics och statistik för elektronisk handel som kommer att hållas från 14 november på Internet redan är organiserat. Var fri och avsluta den 20 november.

Temat för seminariet är ganska attraktivt med tanke på tillväxten av e-handel bara i Spanien. E-handel har ökat cirka 42% bland små och medelstora företag, så det är nödvändigt att veta hur man mäter och gör en lämplig affärsplan, en plan som behöver locka besök på webben och öka omvandlingsfrekvensen.

Att veta hur man mäter prestanda och konvertering av din e-handel är nyckeln till ditt företags tillväxt. För detta är det viktigt att noga övervaka kostnaderna för att locka nya användare samt att påverka och behålla befintliga.

Seminariet diskuterar de olika förvärvskanalerna, lär sig hur man beräknar kostnaden för förvärv (CAC) och det värde som varje kund bidrar med (CLV), samt talar om långsiktig lönsamhet (kohortanalys).

Seminariet kommer att hållas av Jos Miguel Pulido, grundare och CTO för Promofarma.com, och kommer att vara gratis för alla intresserade som aldrig har gått på en IEBS-kurs.

Du kan prenumerera på iebschool.com