Gratis onlinekurs i spanska på Google ADWords

Google ADWords

Som en del av det specialiserade digitala marknadsföringsprogrammet undervisar Universidad Austral i Google AdWords-kursen. Det är en 4-veckors onlinekurs som vi kan ta gratis via Coursera-plattformen.

Ett utmärkt tillfälle för dem som vill bekanta sig och få ut det mesta av detta Google-verktyg.

Det börjar med att granska de grundläggande begreppen i Google ADWords, så att vi kan förstå den dynamik som det föreslår. Vi kommer att se hur vi kan konfigurera ett konto, några av dess funktioner och huvudmått, bland andra detaljer.

Sedan kommer vi att se i detalj några aspekter av annonserna, som tillägg, kostnader, struktur, nyckelord och bästa praxis för att uppnå de förväntade resultaten med våra kampanjer. Det finns fyra moduler där du kommer att gå djupare med tips och verktyg så att vi kan tillämpa dem på vår marknadsföringsstrategi.

Kursen startar den 6 februari och för att delta behöver vi bara ha ett Coursera-konto. Kom ihåg att den här utbildningsplattformen har olika sätt att erbjuda kurserna, och om vi vill göra dem gratis måste vi välja alternativet Endast granskning.

På detta sätt har vi tillgång till hela kursens innehåll, även om vi inte kommer att kunna skicka tentorna eller sträva efter att få ett certifikat. För att gå till kursen måste vi bara följa den här länken.