Google Wallet nu tillgänglig för iPhone

Google Wallet

Tidigare i veckan släppte Google en ny version av Google Wallet för Android 2.3+ i USA, en version som är mycket väl mottagen av användare av Android-plattformen och som även nu kan tas emot väl på iOS-plattformen. , eftersom Google tillkännager sin första applikation för den, tillgänglig för terminaler som har operativsystemet iOS 6 och senare.

I grund och botten, förutom nyanser, erbjuder den nästan samma nyheter som i sin version för Android, med början med möjligheten att skicka pengar på språng till användare i USA, över 18 år, som har en e-postadress och ger åtkomst tidigt att skicka pengar från GMail till skrivbordet.

Google Wallet för iOS tillåter dig också att inkludera handelskort i applikationen, antingen genom att inkludera deras nummer eller genom att skanna deras streckkoder, även om det också gör det möjligt för användare att gå med i nya lojalitetsprogram från andra handlare direkt, så att de kan användas. vid tidpunkten för betalning, få nya lojalitetspoäng. Senare planerar Google att ha andra företags program så att de kan användas i själva applikationen.

Och vad sägs om erbjudandena, en intressant besparingsväg för förvärv av produkter och tjänster, där Google Wallet för iOS också kommer att fungera som en portfölj av erbjudanden som finns i en serie Googles tjänster, från Google Maps till Google Offers, så att byta när du betalar. Från och med idag kan användare också spara de erbjudanden som finns i Google Wallet, både från kommersiella webbplatser och kupongsidor som Valpark.com.

Uppenbarligen tillåter Google Wallet också användare att inkludera sina kredit- eller betalkort i applikationen, så att de kan användas när de betalar till exempel när de köper appar från Google Play eller handlar via vissa mobila e-handelswebbplatser.

Uttalandet slutar, som det föregående, med den säkerhet som erbjuds genom att använda Google Wallet som en digital plånbok, som täcker 100% av inköp mot obehöriga transaktioner, och möjligheten att fjärrstänga Google Wallet om användare tappar terminalen.

IPhone-användare kommer att kunna ladda ner Google Wallet hela dagen via App Store.