Google Unified Storage nu tillgängligt

Google Unified Storage nu tillgängligt

Som vi berättade för dig under den senaste majmånaden kommer Google att förena lagringen av GMail-, Google Drive- och Google+ Photos-tjänster, ett ögonblick som redan har nått praktiskt taget alla Googles användarkonton, även om vissa användare redan hade tillgång till denna förening ovan. Som vi kan se på Drive-lagringssidan har användare 15 GB ledigt utrymme gratis, där vi dessutom kan öka det från 100 GB för 4,99 USD per månad till 16 TB för 799,99 USD per månad.

På den här sidan har vi dessutom några enkla diagram, där vi kan se hur vi har fördelat lagringen mellan de olika tjänsterna, det vill säga mängden utrymme som vi har upptagit mellan de olika tjänsterna med hänvisning till den maximala kapacitet som vi har med våra användarkonton.

Vi kan betala för uppdateringen eller utökningen av lagringsutrymmen via sin onlinebetaltjänst Google Wallet, så om vi redan har vårt bankkonto kopplat till den här tjänsten, till exempel för att köpa applikationer på Google Play, behöver vi inte längre konfigurera någonting , acceptera bara betalningen för att ha mer kapacitet.

Länk: Drive Storage | Går: GÅ S