Google Translate integrerar nu ordlistan på Android

näringsidkare

Google-översättaren får viktiga förändringar i dagens uppdatering, ändringar som hjälper oss att bättre veta vad vi översätter och att veta betydelsen av de mer komplexa orden som visas i texterna.

Versionen, som kommer att visas under de närmaste timmarna, innehåller definitioner, exempelfraser och synonymer, samt ett nytt navigationssystem för att växla från ett konto till ett annat.

Längst ner på översättningssidan, efter alternativen, kommer vi nu att ha ett avsnitt tillägnad definitioner, med exempel och synonymer som hjälper oss att bättre förstå orden. Om du vill se definitionen av en av synonymerna behöver du bara klicka på den.

Menyn är redan densamma som i andra Google-appar, med en kontoomkopplare, profilbild och bakgrundsskärm, vilket hjälper till att snabbt identifiera en medlem i företagets familj av appar.

Det är viktigt att komma ihåg att definitionerna bara kommer att visas när vi gör översättningen av ett enda ord, vilket framgår av skärmdumpen ovan. Om vi ​​översätter en fullständig mening har vi inte det nya ordbokssektionen (appen visar inte definitionen av alla orden i meningen).