Google testar samtidig nedladdning av appuppdateringar i Play Store

DescargasSimultáneas

Vid denna tidpunkt är det inte längre förvånande om vi har varit inblandade i små grupper av användare för att försöka förbättra och nya funktioner inom de applikationer som vi använder på våra enheter.

Dessutom vet vi att Google är ett av de teknikföretag som är mycket angelägna om att testa förbättringar och innovationer med små, till och med inte så små, användargrupper.

Vi har nu lärt oss att Google genomför en serie tester för Google Play Store de senaste dagarna.

Det mest slående, och som borde ha varit tillgängligt ett tag, är det som gör att vi samtidigt kan ladda ner alla väntande uppdateringar till Android-applikationerna som vi har installerat på våra enheter.

Ladda ner samtidiga uppdateringar i väntan, men med enskilda installationer

Fram till nu har användare behövt vänta på att en uppdatering ska laddas ned och sedan installera den och sedan ladda ner uppdateringen för nästa tillgängliga applikation i kön.

Vad Google föreslår i sina tester, som verkar vara ganska utbrett bland användarna, är att vi kan ladda ner alla väntande uppdateringar samtidigt och sedan installera dem en efter en.

Detta kommer att spara tid att vänta på att hela kön med väntande uppdateringar ska bearbetas, att kunna ladda ner uppdateringarna och endast uppdateringarna samtidigt.

Och fler tester

Men förutom samtidig nedladdning testar Google också andra förbättringar för Play Store, inklusive den nya redesignen av applikationen, det nya gränssnittet för Play Protect, möjligheten att internt dela applikationerna under utveckling inom samma testkanal och till och med för att kunna navigera mellan TV-program genom nätverk.

Bildkredit: Android Police