Google testar en ny typ av annons, + inläggsannonser, för innehåll på Google+

+ Inläggsannonser

Annonsörer letar alltid efter nya sätt att nå användare och så långt det är möjligt uppmuntra deras deltagande, något de kan uppnå med det nya reklamformatet som Eran Arkin just har presenterat genom sin profil på Google+, ett testformat som börjar med ett antal partner, inklusive Toyota USA och Cadbury UK. Detta annonseringsformat kallas + Post Ads och består av att konvertera alla offentligt tillgängliga publikationer av varumärkena själva på Google+, vare sig det är en bild, en video eller till och med en Hangout i en annons i Googles Display-nätverk, som har mer än 2 miljoner webbplatser , där enligt annonsen tillåter varumärken att tänka på hela webben som sitt sociala flöde.

+ Post-annonser gör det möjligt för annonsörer att starta konversationer från annonserna själva, vilket kommer att expandera till helskärm när interaktionen börjar av konsumenterna själva, som kommer att ha möjlighet att dela de videor som erbjuds, lämna kommentarer eller frågor till varumärkena själva, eller till och med gå med i hangoutsna själva. Sett på ett annat sätt gör detta reklamformat det möjligt att behålla och engagera användargrupperna som äger varumärken, vilket skapar en mer social upplevelse.

Som annonsen avslutas har detta nya annonsformat en expansionsgrad på 50% högre än branschgenomsnittet för multimediaannonser. Under de kommande månaderna kommer de att samla in åsikter från både varumärken och konsumenter så att Google kan erbjuda detta nya reklamformat till nya varumärken. Detaljerna i detta reklamformat kan hittas via den här länken och erbjuder också en video om Toyota om hur detta format fungerar för övervägande av andra märken som kan ha intresse av att använda det (du kan se det nedan).

Det är uppenbart att Google redan intresserar sig för att tjäna pengar på sitt sociala lager på Google+, och detta format är ett sätt att genomföra det som just har börjat sina tester.

Här lämnar vi dig med presentationsvideon: