Google tar för närvarande bort mer än åtta länkar per sekund från sin sökmotor, rapporterad för piratkopiering

länkar

Det är som att försöka stoppa tidvatten framåt eller rulla tillbaka en 2 meter våg med en tennisracket … det är intrycket du får efter att ha läst TorrenFreak-artikeln som visar siffrorna relaterade till den mängd innehåll som företag som ansvarar för god hälsa i världen av upphovsrättsbegäran att dra sig tillbaka från Googles sökmotor.

Tack vare sin transparensrapport är det möjligt att verifiera hur många meddelanden Google får varje månad, med 5,3 miljoner länkar under den sista veckan i september, vilket är nästan 9 länkar bort varje sekund … ett imponerande antal.

Naturligtvis är det fortfarande ett symboliskt nummer, eftersom eliminering av innehåll inte är homogent i tiden, men det hjälper till att förstå den ständiga kampen mellan upphovsrättsbranschen, de som delar skyddat innehåll och de som bara genomsöker webben i sökinnehåll, som Google.

I diagrammet som du kan se är det möjligt att verifiera den tillväxt som detta antal anrop har drabbats under de senaste månaderna. I november 2012 kom det 2,8 miljoner förfrågningar på en vecka, medan det i januari samma år inte ens var en halv miljon.

De största etiketterna i inspelningsbranschen är främst ansvariga för denna typ av begäran. BPI har begärt mer än 1,2 miljoner länkar per vecka och RIAA mer än 700 000.

Zippyshare filhemsida har varit huvudfokus för september månad, följt av Dilandau och beemp3, också tillägnad musikdistribution, FilesTube och Rapidgator är nästa på listan.