Google släpper 64-bitarsversionen av Chrome för Windows på sin stabila kanal

Chrome 64 bitar

Idag, 26 augusti, har vi också en nyhet som är mer relaterad till Chrome-webbläsaren för Windows, och det är att förutom lanseringen av Chrome 37 32-bit, har Google meddelat lanseringen av Chrome 64-bit för Windows i sin stabila kanalen, eftersom det för närvarande är enbart ett alternativ för de användare som vill installera det på sina datorer. För att göra detta måste de bara gå till nedladdningssidan för Chrome, där de hittar en ny länk för att få 64-bitarsversionen för Windows.

Google påpekar i tillkännagivandet ett antal aspekter av vad som förbättrar 64-bitarsversionen av Chrome jämfört med 32-bitarsversionen av Chrome, med början med prestanda för VP9-codec, som används för högupplösta videor på YouTube, där det indikerar har förbättrat deras prestanda med 15% vid avkodning. Det påpekar också att personer som har valt att använda 64-bitars Chrome på Canay-, Dev- och Beta-kanalerna har funnit att 64-bitars renderingsmotorn är nästan dubbelt så stabil i förhållande till 32-bitarsversionen vid tidpunkten för att surfa på typiska webben. innehåll, vilket också ger högre säkerhetseffektivitet. Med den erbjuder 64-bitars Chrome prestandaförbättringar i både hastighet, stabilitet och säkerhet.

Företaget påpekar att det enda betydande problemet är bristen på stöd för 32-bitars NPAPI-plugins. Före lanseringen återstår bara att de som har mer aktuell utrustning, utnyttjar dem, vilket återspeglas i prestandan som 64-bitarsversionen av Chrome kan ge oss. I den meningen väntar Google fortfarande på feedback från användare för att kunna göra Chrome till en snabbare, mer stabil och säker webbläsare.