Google skulle testa självåterskapande mobilvideor i sin bildsökmotor

Bild: Capturas de GOS

Bild: Skärmbilder av GOS

Det verkar som om Google har börjat testa en ny funktion för mobilversionen av sin bildsökmotor, som redan hittar några fiender på vägen.

Detta är, som GOS påpekade, införandet av slingor av YouTube-videofragment som kommer att ligga högst upp i resultaten där de också kommer att reproducera sig själva utan ljud och utan möjlighet att stoppa eller till och med dölja dem från skärmen.Utseendet på sådana videoslingor kommer bara att vara tillgängligt när man letar efter något som är relaterat till mode, och som bevis på att det är så är det naturligtvis bara tillgängligt för utvalda användare, så det är inte tillgängligt för någon. Tanken är att genom att trycka på en av dessa videoklipp kommer användaren att gå direkt till själva videon på YouTube så att de kan se den helt.

Det som återstår att känna är bland annat om den nya funktionen är ett nytt reklamformat eller om det tvärtom är att förstärka vissa typer av resultat.

Hur som helst skördar du redan den första kritiken, eftersom att ha sådana typer av resultat kan störa visningen av resten av de tillgängliga resultaten på sidan, men framför allt på grund av den extra bandbredd som du bör konsumera var i detta avseende, Vi vet att inte alla webbplatser har högkvalitativa mobila anslutningar eller ens utseendet på denna typ av resultat förbrukar också datorkraft hos mobila enheter, något som särskilt kan noteras av dem som har mobiltelefoner med mer blygsamma funktioner.