Google Play Kiosk tar betalda prenumerationer till Spanien och andra länder

Google Play Kiosko

Först lanserades Android One smarta mobiltelefoner och senare var det möjligheten att ladda ner videor från YouTube för offlineåtkomst till Internet. Och eftersom det inte finns två utan tre, gynnar Google igen sina användare i Indien genom att ge dem tillgång till det betalda innehållet som det erbjuder genom sin mobilapp Google Play Kiosk, även om det vid det här tillfället måste klargöras att tillgång till betalt innehåll också når Nederländerna , Ryssland och Spanien.

Enligt Android-polisen, bland användare i Indien, är bland de 30 publicisterna som finns tillgängliga via applikationen stora media som Indiatimes, NDTV och Hindustan Times, bland annat inklusive tillgång till betalda prenumerationer för tidskrifter. Även om det finns vissa användare som har problem med att få åtkomst till det betalda innehållet, finns det andra som har haft bättre tur och har lyckats komma åt dem, kanske några specifika fel som kommer att lösas så snart som möjligt.

På det här sättet är den uppdaterade officiella listan över pass som ger åtkomst till betalt innehåll med Google Play Kiosk följande: Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Indien, Italien, Nederländerna, Ryssland, Spanien, Storbritannien och USA . Förenad.

Google Play Kisoko är tillgängligt på Google Play för Android-telefoner och surfplattor från och med version 2.3.