Google Play All Access lämnar USA och når Spanien

spela

Tävling från Spotify, Deezer, rdio och många andra, Google Play Music All Access Slutligen lämnar han USA för att nå Storbritannien, Spanien, Italien, Frankrike, Australien, Nya Zeeland, bland annat utan någon närvaro i Latinamerika just nu.

De som prenumererar på tjänsten före 15 september betalar 7,99 euro per månad, efter det datumet stiger beloppet till 9,99 och har tillgång till hela katalogen som Google erbjuder både på webben och på Android-enheter (Det finns ingen prognos, på ögonblick, för iOS-versionen).

Med All Access (Google Music Premium) kan vi också komma åt den musik vi har laddat upp från vår dator (upp till 20 000 låtar), bläddra i den befintliga samlingen online eller njuta av en personlig radio med befintliga teman i tjänsten, precis som du diskuterade vid lanseringen i maj i år. Listan över nya länder som kan njuta av tjänsten finns redan på supportsidan för Google Play.

Det här är goda nyheter för att öka konkurrensen inom denna kategori, även om jag inte tror att det lätt kommer att äta upp marknaden som ockuperas i Spanien av de andra aktörerna som redan är så konsoliderade i landet.

Du kan få mer information på play.google.com/intl/ALL_es/about/music/ och på den officiella bloggen för Google Spain.