Google planerar att dra tillbaka sin mobilplaneringsapp den 5 augusti

GoogleTrips

Det var i mitten av maj förra året när Google lanserade den förnyade webbplatsen för reseplanering och organisation. Samtidigt var framtiden för den oberoende Google Trips-appen fortfarande oklar, även om de som satsade på att den skulle tas bort förr eller senare äntligen hade rätt. Som avslöjat i XDA-utvecklare, och detta återspeglas också på supportsidan för Google Trips, den oberoende applikationen kommer inte längre att vara tillgänglig från 5 augusti nästa, och de förbereder redan själva mobilapplikationen för att meddela användarna om detta i slutet av supporten, inklusive några strängar in din kod om det.

Google Trips når slutet av din resa som en separat app

Enligt orden på supportsidan:

Den 5 augusti 2019 slutar vi erbjuda support för Google Trips. Fram till dess kan du fortsätta komma åt alla dina resebokningar och anteckningar och skicka dem via e-post som vanligt.

Därför tar resewebbplatsen över från Google Trips, som båda samexisterar i några månader. Dessutom kommer en del av resans webbplatser att integreras i Google Maps och sökningar. Därför kommer Google Trips för Android och iOS att läggas till, cirka två månader, i listan över applikationer och tjänster som Google har tagit bort. . längs vägen i sina ständiga städningar, även om de i det här fallet inte lämnar föräldralösa barn till användarna, som på Travel-webbplatsen kommer att ha allt de behöver för att hitta destinationer att gå, boka restauranger, lära sig om aktiviteter på de platser de åker att resa etc. Det återstår bara att veta om Google kommer att utfärda ett officiellt uttalande om det eller helt enkelt tyst dra tillbaka ansökan.