Google Now kommer att visa information från Airbnb, eBay, Tripadvisor, Duolingo och andra

Google Now kommer att visa information från Airbnb, eBay, Tripadvisor, Duolingo och andra

Google Nu kommer inte bara att visa information om Googles tjänster, det kommer också att öppna dörren för tredjepartsapplikationer, och de första att njuta av denna nyhet kommer att vara Airbnb, eBay, Shazam, Lyft, tripadvisor och några andra utvalda (40 total)

De har rapporterat det på en av företagets bloggar: Google Now är öppet för tredje part och blir därmed en pelare som kraftigt kan förändra konceptet vi har med denna plattform.

Tillgänglig i en första fas för android kommer vi att kunna ta emot information relaterad till leverans av paket från till exempel eBay eller erbjudanden från Airbnb, samt visa information om musiken vi hör på gatorna.

Utvecklare runt om i världen bör börja förbereda sig, eftersom vi pratar om en enastående möjlighet att bryta sig in i mobiltelefoner runt om i världen och erbjuda information innan användaren ber om det.

Guardian-nyheterna, Pandora-rekommendationer, Duolingo-språkkurser, Instacart-inköpslistor … möjligheterna är enorma. På skärmdumpen ser vi några exempel på Airbnb och Pandora.

Här är listan över de först valda, och här är en lista med exempel på vad vi kan se från idag.

Utan tvekan, bra nyheter för Android-användare.