Google Nest WiFi: Google router is now more powerful

Google Nest WiFi: Googles router är nu kraftfullare

Google Nest WiFi: Googles router är nu kraftfullare

Google Nest Wi-Fi

2016 lanserades Googlesina egna routrar,som lovar att utöka funktionerna för vår internetanslutning. Google återgår till belastningenmed Google Nest WiFi.Vi säger “los” för att inte en enda har dykt upp,men två enheter.Google Nest WiFi och Nest WiFi Point.

Denna andra generation av smarta routrar har två tydliga mål: att utöka båda funktionerna i vår anslutninghur vi kan utöka vår anslutning runt husetoch kunna interagera med vår anslutning som om det vore ett Google-hem.

Exakt; Nest när vi ansluter det till någon annan webbplatsDe kan vara din personliga Google-assistent;Vi kan prata med dem och interagera med dem som om det vore en Google Nest Mini. Vi kommer att kunna komma åt många intelligenta funktioner för att hantera WiFi-anslutningen i vårt hus.

Google Nest WiFi, ta din internetanslutning till en annan nivå

Denna nya Google-router har en minimalistisk design, mycket i linje med de produkter som Google visar. Enligt företaget förbättrar denna Nest WiFi sin täckning med upp till25 procentjämfört med föregående generation, och kan erbjudaupp till dubbelt så snabbt som Internet.Denna router är helt kompatibel med den ursprungliga Google WiFi, så vi kan lägga till både en gammal generationens router och en Point Extender.

Eftersom Point-förlängaren också är väldigt intressant; Du kan ta med WiFi-anslutning till valfri punkt i huset på ett mycket enkelt sätt. Också,vara en smart Google-högtalare för praktiska ändamål;Vi kommer att kunna prata med det som om det var ett Google-hem och det kommer att svara på oss tack vare dess integrerade högtalare.

Den har en strömport, en Ethernet-port och en flik för att avaktivera mikrofonen. Några av funktionerna på den här routern kommer till exempel att pausa internetåtkomst för vissa enheter eller hörn i huset. Hemma med en smart Google-skärm, som Google Nest Hub, kan vi mäta hastigheten på vår anslutning med ett röstkommando. Det bästa är att vi kan kontrollera hela detta systemmed Google Home-appenväldigt enkelt.

Pris och tillgänglighet för Google Nest WiFi

Google hävdar att detta Google Nest WiFi kommer att finnas tillgängligt i Storbritannien, Frankrike och Tyskland samma dag som det lanserades. Google ser till att det snart kommer att finnas fler marknader så att de kan nå vårt land. De kommer att finnas i olika förpackningar och färger:

  • Google Nest WiFi (vit, blå eller korall): 149 euro.
  • Google Nest WiFi (vit, blå eller korall) + Nest Point-paket: 259 euro.
  • Loose Nest Point: 139 euro.