Google Music lanserar ny funktion “Jag har tur”

googlemusic

Vi läste ett nytt inlägg om Google Music på GoogleSystem-bloggen, i det här fallet för att meddela att Googles musikplattform innehåller en ny funktion som heter Jag känner mig lycklig baserat på slumpmässig uppspelning av låtar.

Den nya funktionen genererar en slumpmässig lista med låtar att spela baserat på de mest lyssnade på spåren på plattformen. Även om det verkar som om det är införandet av en vanlig blandning har vi vissa skillnader angående denna funktion, till exempel möjligheten att prenumerera på alternativet All Access så att Google inkluderar låtar som inte finns i vårt bibliotek.

När vi läser vad Android-appen innehåller i det här fallet, kommer en dörr att visas medan den nya spellistan genereras, när den väl har genererats kan vi ordna om, radera och lägga till låtar om resultatet inte är tillfredsställande för oss och när den nya listan är anpassad vi kan spara det genom att klicka på spara kö. En ny lista skapas genom att klicka på formen som visas på skärmen, om vi vill prova slumpmässiga spellistor.

Vi kommer ihåg att vi alltid kan välja den klassiska blandningen som blandar låtar i vårt bibliotek genom att gå till Mitt bibliotek och Blanda Mitt bibliotek. Å andra sidan, för att testa den här nya funktionen kan du klicka här eller prova den direkt i Android-appen.